Amsterdam - unde trecutul se intalneste cu viitorul!

840 EUR / pers.
Rezerva acum

Circuite autocar

Amsterdam

Ziua 1. 25.05 Plecare din Timisoara la orele 02:00, înspre Frankfurt Timp liber. Cazare zona Frankfurt .

Ziua 2. 26.05 mic dejun, tur panoramic Frankfurt pe parcursul caruia vom putea admira si zgarie norii care au devenit o emblema a orasului, inaltandu-se maret in zona noua. Plecare catre Utrecht , Utrecht este capitala provinciei omonime, fiind situat în regiunea Ranstad, Olanda. Utrecht este o regiune de importanţă mondială, prin faptul că zona adăposteşte o mulţime de clădiri antice, o parte dintrele fac parte din perioada Evului Mediu. Până în Epoca de Aur olandeză, Utrecht a fost cel mai important oraş al Olandei, plecare spre Amsterdam , cazare Amsterdam , hotel 3* .

Ziua 3. 27.05 Mic dejun, se viziteaza Amsterdamul , Central Sation , bursa Amsterdam , cea mai veche din lume, urmează Rijksmuseum, muzeu faimos în toată lumea Colecţie uriasa de tablouri din Secolul de Aur Olandeza Atractia principala este faimosul tablou Rondul de noapte al lui Rembrandt. Se merge în plimbare spre Bloemenmarkt singura piata de flori plutitoare din lume, una dintre marile furnizoare de flori din centrul oraşului. Pauza de masa si de flori dupa care se merge pe jos în piata Dam din centrul Amsterdamului unde se viziteaza Palatul Regal si Nieuwe Kirk, biserica de suflet a casei regale daneze. Timp liber de plimbare, cina si shopping în centru.

Spre seara sosire si cazare în Amsterdam.

Ziua 4. 28.05 mic dejun, plecam spre Alkmaar , chintesenta Olandei , cunoscut pentru piata de branza, ne continuam calatoria in Den Helder si Hoorn , capul furtunilor, retur in Amsterdam , cazare .

Ziua 5. 29.05 Dupa micul dejun , ne indreptam spre Giethoorn , micul eden Olandez dintre apa si pamant , continuam cu vizita orasului Almere , locul unde acum pasionatii de arhitectura vin sa vada prima cladire SANAA in Olanda sau “ultimul Christian de Portzamparc”, retur la Amsterdam , cazare .

Ziua 6 30.05 Dupa micul dejun, dimineaţa plecam spre Haarlem, unde se viziteaza orasul si muzeul Frans Hals - printre cele mai bune din muzee din Olanda, un maestru al Secolului de Aur, trecere prin Haga, capitala Olandei. Tur panoramic al instituţiilor europene. Urmeaza portul Rotterdam, mult timp cel mai mare din lume. Vizita la Turnul Euromast.Timp liber, cazare zona Rotterdam .

Ziua 7. 31.05 Mic dejun , plecare spre Maastricht, oras cu atmosfera sudica mai relaxata decat in alte parti ale tarii si atrage multi turisti internationali, nu doar cu istoria sa (fondata de Romani), dar si cu frumusetea sa, ne continuam drumul spre Regensburg .Cazare zona Regensburg .

Ziua 8. 01.06 Dupa micul dejun , plecare spre casa .

Pret: 590 euro loc in camera TPL

Supliment camera DBL - 45 euro

SERVICII INCLUSE:

 • transport cu autocarul pe toata durata circuitului
 • 7 nopti cazare cu mic dejun la in hoteluri de 3* (sau similar)
 • insotitor roman de grup

NU SUNT INCLUSE IN PRET:

SUPLIMENT DE SGL- 205 EUR

 • excursiile optionale
 • intrarile la obiectivele turistice
 • asigurarea medicala (nu este obligatorie, dar este recomandata) sau asigurarea storno

GRUP MINIM: 40 PERSOANE

Pentru un grup de 30-35 persoane, pretul se majoreaza cu 35 EURO/ persoana. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

Transport Cazare Masa Alte facilitati
 • autocar 3*
 • ghid insotitor
 • hotel 3*
 • mic dejun
 • tur de oras
 • vizite la obiective turistice

Tipuri de servicii si preturi (alege un serviciu pentru a continua)

Serviciu
Adulti/Copii
Perioade
 
Pret
transport autocar + cazare + masa
Package
un adult
84000 EUR / 7 nopti
transport autocar + cazare + masa
Package
2 adulti
1,27000 EUR / 7 nopti
transport autocar + cazare + masa
Package
3 adulti
1,77000 EUR / 7 nopti

Rezervare online