Japonia, cultura si civilizatie - in culorile primaverii

early booking-30.10
2813 EUR 2694 EUR / pers.
Rezerva acum

Circuite avion

Zbor din Belgrad pana la Tokyo.
Japonia, cultura si civilizatie - in culorile primaverii

Ziua 1: TIMISOARA- Belgrad – ISTANBUL - TOKYO

Intalnire cu insotitorul de grup, transfer la Belgrad pentru zborul de la ora 20:20 pentru imbarcare pe cursa Turkish Airlines cu destinatia TOKYO (via ISTANBUL), sosire in aeroport la ora 19:30 transfer la cazare langa aeroportul Narita .

Ziua 2: TOKYO- Osaka :mic dejun, transfer cu trenul de mare viteza la Osaka . Cazarea se face dupa ora 14:00. Dupa amiaza, timp liber pentru odihna si acomodare cu fusul orar. Seara, plimbare pietonala cu insotitorul de grup.

Ziua 3: OSAKA : OSAKA – HIROSHIMA – OSAKA

Mic dejun, va propunem excursie la Hiroshima cu celebrut tren de mare viteza. Din Hiroshima, plecam spre Miyajima, insula cu celebra poarta Tori pe apa. Traversarea pe insula se face cu feribotul. Excursia cuprinde vizita altarului Itsukushimai, admirarea Domului Bombei si zona pietonala adiacenta parcului Pacii. Seara, revenim in Osaka cu trenul Shinkansen pentru cazare.

Ziua 4: KYOTO

Mic dejun. Astazi vom continua explorarea frumosului oras Kyoto individual sau cu insotitorul de grup. Va propunem o excursie de o zi ce va incepe cu zona de est a orasului, cu Templul Fushimi Inari, apoi Templul Sanjusangendo, Templul Kyomizudera, zona pietonala Hagashiyama, Templul Heian, la finalul zilei ne intorcem spre gara Kyoto Central. Ne intoarcem in Osaka pentru cazare .

Ziua 5: NARA

Dupa micul dejun, ne vom indrepta catre Nara, cea mai veche capitala a Japoniei ce dateaza din secolul al VIII-lea. Aici vom vizita templul Todaiji, patrimoniu UNESCO, care adaposteste cea mai mare statuie din bronz a lui Buddha. Vom continua cu vizita Altarului Kasuga cu cele 4 sali principale – trei dedicate razboinicilor civili si una stramosilor zeificati. Vom petrece putin timp liber in parcul Nara sau parcul caprioarelor. Dupa amiaza, revenim in Osaka pentru cazare.

Ziua 6: KYOTO

Mic dejun. Astazi vom continua explorarea frumosului oras Kyoto individual sau cu insotitorul de grup. Va propunem o excursie de o zi ce va incepe cu zona cemtrala a orasului, vizitam Palatul Imperial (in functie de aprobarea primita de la Casa Imperiala), Pavilionul de Aur, Tempulu Honganji, cazare Osaka .

Ziua 7 : OSAKA

Mic dejun , zi de relaxare in Spa World Osaka, dupa masa ne intoarcem la hotel in Osaka pentru preluare bagaje , check-out si deplasare spre Tokyo pentru cazare.

Ziua 8: TOKYO – NIKKO - TOKYO

Mic dejun. Astazi vom face o excursie de o zi la Nikko (128km) unde vom vizita templul Toshogu, aici gasindu-se mormantul shogunului Tokugawa Ieyasu (personaj foarte important in istoria Japoniei, cunoscut noua mai ales sub numele de Toranaga din romanul Shogun de James Clavel). Seara, revenim in Tokyo.

Ziua 9: TOKYO

Mic dejun. Astazi ne vom bucura de un tur in zonele Ueno, Asakusa si in functie de locurile disponibile o posibila vizita in cel mai inalt turn din Tokyo, Tokyo Sky Three, dupa amiaza program liber in Ginza.

Ziua 10: TOKYO

Mic dejun. Astazi ne vom bucura de un tur panoramic al capitalei nipone (10 ore). Printre principalele obiective admirate se numara celebra trecere de pietoni din Shibuya, unde in fiecare zi trec strada aproximativ 1 milion de persoane, urmatoare oprire este Harajuku, loc celebru al modei avangardiste japoneze si Templul Meiji, apoi urmatoare oprire este Shinjuku, cartier celebru pentru arhitectura avangardista moderna si magazinele de electronice, timp liber in zona Ginza, cea mai exclusivista si mare strada comerciala din lume si zona Palatului Imperial.

Ziua 11: TOKYO

Mic dejun scurta plimbare prin Tokyo pentru ultimele suveniruri, apoi transfer la Aeroport, zbor la 22:30 catre Belgrade cu escala la Istanbul, aterizam la ora 21:50.

Pret/persoana: 2418 eur (loc in camera dubla/tripla)

Reducere de Early booking

2299 eur pentru inscrieri pana la data de 30.10

Supliment camera single: 395 eur/persoana

SERVICII INCLUSE:

 • transport cu avionul Belgrad - Tokyo - Belgrad cu compania TURKISH AEIRLINES (schimbarea curselor la Istanbul la dus si Istanbul la retur);
 • taxe aeroport
 • 5 nopti cazare in hotel de 3*cu mic dejun in Osaka – hotel Mystays Shin – Osaka
 • 4 nopti in Tokyo , hotel 3* cu mic dejun – Hotel Apa Sugamo Ekimae
 • 1 noapte de cazare cu mic dejun in Narita – hotel 2*
 • transport pe tot parcursul turului cu abonamentul special JR Rail Pass care cuprinde orice mijloc de transport al companiei JR (Japan Railpass, Abonamentul JR Rail Pass este uninominal, netransmisibil si achizitionabil numai in tara de resedinta a turistului);
 • excursii la Nikko si Nara
 • intrarile la obiectivele mentionate in program sunt in majoritatea lor gratuite pentru turisti, pentru obiectivele care necesita bilet de intrare, acesta nu este inclus in pretul excursiei;

- insotitor roman de grup.

- transfer Timisoara- Belgrad- Timisoara

NU SUNT INCLUSE:

 • bilete de intrare la obiectivele care nu sunt gratuite, Templul de Aur,
 • asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
 • orice servicii care nu sunt mentionate in program;

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):

28.04 Belgrad 20:20 – Istanbul 23:05 //Istanbul 01:40 – Tokyo 19:30 (a doua zi)

09.05 Tokyo 22:30 – Istanbul 05:15 // Istanbul 07:40 – Belgrad 08:20

Transport Cazare Masa Alte facilitati
 • ghid insotitor
 • transfer timisoara-belgrad
 • transfer aeroport-hotel-aeroport
 • hotel 3*
 • mic dejun
 • tur de oras
 • vizite la obiective turistice

Tokyo, capitala Japoniei, este cea mai mare şi mai aglomerată metropolă din lume, un oraş al superlativelor cu o populaţie de peste 35 de milioane de locuitori.Centrul este dominat de Sanctuarul Meiji, un complex de clădiri înconjurate de o pădure luxuriană. Palatul Imperial este o oaza de relaxare poziţionată în inima unui oraş care nu doarme niciodată. Palatul este înconjurat de parcuri exotice cu iazuri, cascade şi case istorice.
Osaka este un oraş plin de viaţa, unde locuitorii extrovertiţi petrec în fiecare zi, iar râuri de sake curg neîncetat. Oraşul este împânzit de obiective istorice şi moderne, dintre care uimitoare sunt altarul Shimiyosh şi templul Shitennoji.
Japonia este un nucleu de cultură, tradiţii şi obiceiuri care se îmbrăţişează într-o armonie perfectă pe fundalul munţilor care străpung cerul, al clădirilor moderne ori învechite de vreme. Când spui Japonia, inevitabil gândul îţi zboară la delicioasele gustări sushi, la arta de a împături hârtia origami, la ikebana, geishe sau sumo. Iar pentru toate acestea, eu mă declar pierdut în vacanţă.

 • transport cu avionul Timisoara - Tokyo - Timisoara cu compania LUFTHANSA (schimbarea curselor la Munchen la dus si la retur);
 • taxe aeroport
 • 9 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 3* 4 nopti in Tokyo, 5 nopti in Osaka;
 • transport pe tot parcursul turului cu abonamentul special JR Rail Pass care cumprinde orice mijloc de transport al companiei JR (Japan Railpass), Abonamentul JR Rail Pass este uninominal, netransmisibil si achizitionabil numai in tara de resedinta a turistului);
 • excursii la Nikko si Nara
 • intrarile la obiectivele mentionate in program sunt in majoritatea lor gratuite pentru turisti, pentru obiectivele care necesita bilet de intrare, acesta nu este inclus in pretul excursiei;
 • insotitor roman de grup.
 • bilete de intrare la obiectivele care nu sunt gratuite, Templul de Aur, Muzeul Central Koyasan
 • asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
 • orice servicii care nu sunt mentionate in program;

Tipuri de servicii si preturi (alege un serviciu pentru a continua)

Serviciu
Adulti/Copii
Perioade
 
Pret
transport avion + cazare + masa
Zbor din Belgrad pana la Tokyo.
Package
un adult
early booking-30.10
2,81300 EUR 2,69400 EUR / 12 nopti
transport avion + cazare + masa
Zbor din Belgrad pana la Tokyo.
Package
2 adulti
early booking-30.10
4,83600 EUR 4,59800 EUR / 12 nopti

Rezervare online