Weekend la Praga

225 EUR / pers.
Rezerva acum

Weekend cu autocarul

Weekend cu autocarul la Praga (Timisoara - Praga - Timisoara)

Praga – veche de 1000 de ani, are un farmec ieşit din comun, bucurându-se de renumele de a fi un oraş monumental, fapt atestat de măgulitoarele epitete care i-au fost atribuite: Oraşul de aur, Oraşul regal, Cetatea celor 100 de turnuri, Coroana lumii.

ZIUA 1 : Plecare din Timisoara pe ruta Budapesta – Praga, . Cazare la hotel.

ZIUA 2: Micul dejun. Se preconizează vizitarea următoarelor obiective:

în cartierul Stare Maesto – Oraşul vechi: Ceasul Astronomic, Catedrala Lady of Tyn, Podul Carol, Universitatea Carol;

în cartierul Mala Stana/Hrad– Cartierul Mic – cel mai romantic şi cu o deosebită arhitectură: Mănăstirea Loreta, Castelul din Praga – Hradul, Catedrala Sfântul Vit, celebra Uliţă de Aur;

în cartierul Nove Mesto - Oraşul Nou sau: Piaţa Vaclav cu Muzeul Naţional, Teatrul Naţional, Primăria oraşului Nou. Cazare la hotel 3*.

ZIUA 3: Mic dejun. Program liber in Praga - plimbare pe Uliţa de Aur, plimbare cu trasura în împrejurimi, vizitarea mănăstirii Loreta şi a catedralei Sf. Vit - sau excursie optionala cu autocarul la Karlovy Vary, staţiune balneoclimaterică renumită pentru cele 12 izvoare termale, clădiri şi colonade istorice. Cazare la hotel 3*.

ZIUA 4 : Mic dejun. Plecare spre Timişoara. Plecare spre tara pe ruta Viena , sosire în ţară în funcţie de formalităţile vamale.

Transport Cazare Masa Alte facilitati
  • autocar 3*
  • ghid insotitor
  • hotel 3*
  • mic dejun
  • tur de oras
  • vizite la obiective turistice

Excursie optionala (Karlovy Vary- 25 eur) la Karlovy Vary care a devenit faimoasa prin izvoarele sale termale, fiind o populara destinatie turistica printre celebritatile din sec. al XIX-lea. Ne vom plimba si noi pe aleea colonadelor, catre luxosul hotel Pupp, fara a “neglija” numeroasele magazine de suveniruri intalnite in cale.

Excursie optionala (30 euro – vezi Reduceri) in Germania la Dresda. Aici superbele edificii in stil baroc si rococo, au fost aproape in totalitate distruse in timpul bombardamentelor de la sfarsitul celui de-al 2-lea Razboi Mondial. Lucrarile de restaurare, inclusiv la cladirile Operei, Domului si a Palatului Zwinger, au redat orasului farmecul de odinioara.

Este, fara pic de indoiala, una dintre cele mai cochete si atractive capitale europene – dovada pentru acest fapt stau cei nu mai putin de 4,1 milioane de turisti care o viziteaza anual. Care este secretul Pragai? Ce are acest stravechi oras regal, care este in egala masura al cehilor, dar si al germanilor si evreilor, in plus fata de Budapesta, Viena sau Munchen?

La intrebarile de mai sus, un calator rafinat, cu eventuale afinitati antropologice, istorice si culturale, ar stramba din nas. Poate, pe buna dreptate. In fond, nu poti sa compari o cetate cu alta - fiecare are povestea si specificul ei. Cu toate acestea, este absolut natural sa te indragostesti de la prima vedere de unele locuri, atat de tare incat sa-ti doresti cu ardoare sa vezi, sa atingi si sa simti cat mai multe din spiritul si savoarea lor, fara a te satura in cele cateva zile de excursie sau vacanta. Dupa gustul meu, un astfel de loc este Praga, un oras ale carui origini se pierd, la propriu, in legenda.

–paşaport original sau carte de identitate;
–cazier judiciar pentru insotitorul de grup de copii;
–pentru copiii sub 18 ani – declaratie notariala de la ambii parinti, dupa caz.

Locurile vor fi rezervate in functie de ordinea inscrierii in agentie. Pretul este valabil pentru grup de minim 40 de persoane. In cazul in care vor fi mai putini participanti, pretul se recalculeaza.
Ghidul are voie sa modifice programul turistic fara a schimba structura acestuia.

–3 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3* in Praga
–transport autocar omologat curse externe
–ghid pe tot parcursul excursiei

–intrari la obiectivele turistice;
–excursia la Karlovy Vary: 20 euro/pers
–asigurare medicala / storno

Tipuri de servicii si preturi (alege un serviciu pentru a continua)

Serviciu
Adulti/Copii
Perioade
 
Pret
transport autocar + cazare + masa
Package
un adult
22500 EUR / 3 nopti
piata de Craciun
Package
un adult
22500 EUR / 3 nopti
1 dec Bratislava-Praga-Dresda
Package
un adult
25000 EUR / 3 nopti
piata de Craciun
Package
2 adulti
36000 EUR / 3 nopti
1 dec Bratislava-Praga-Dresda
Package
2 adulti
41000 EUR / 3 nopti
piata de Craciun
Package
3 adulti
49500 EUR / 3 nopti
1 dec Bratislava-Praga-Dresda
Package
3 adulti
54000 EUR / 3 nopti

Rezervare online