Din Mica Viena spre Viena!

185 EUR / pers.
Rezerva acum

Weekend cu autocarul

Weekend cu autocarul la Viena (Timisoara - Viena - Timisoara)

Unul dintre cele mai maiestuoase oraşe europene, capitala imperială Viena, este una dintre marile splendori arhitecturale ale lumii. O excursie la Viena este o incursiune în timp, înspre o vreme în care frumuseţea se revărsa la fiecare colţ de stradă, iar spiritul artistic era suprema valoare universală.

ZIUA 1:
Plecare din Timişoara, dimineaţa devreme, pe ruta Szeged – Budapesta - Viena. Program turistic: tur de oraş, se vizitează Hofburg – “tezaurul coroanei”, Domul Sf. Ştefan, Primăria, Teatrul oraşului, Biserica Votivă, Parlamentul, Opera, Muzeul de Arte, Muzeul de Ştiinţele Naturii, Statuia Mariei Terezia. După amiază – timp liber pentru odihnă, plimbare, eventual cumpărături. Cazare la hotel în Viena.

ZIUA 2:
Mic dejun. Se vizitează palatul Schonbrunn, mergând pe urmele poveştii de iubire dintre Împăratul Frantz Iosif şi frumoasa sa soţie, Împărăteasa Sissi. Opţional se vizitează Palatul Belvedere al Prinţului Eugeniu de Savoya ce adăposteşte colecţia de picturi din secolul XIX-XX. Opţional cina în Grinzing. Seara cazare la hotel.

ZIUA 3:
Mic dejun. Vizitarea Muzeului de Arte Frumoase sau Muzeul de Stiinţele Naturii, Hundertwasserhaus. Plecare spre Timişoara.

Tariful include:
2 nopţi cazare cu mic dejun, în hotel de 2*/3*
Servicii asistenţă turistică pe tot parcursul excursiei
Transport autocar, omologat curse externe

Tariful nu include:
Supliment cameră dublă: 15 €/pers./sejur
Intrările la obiectivele turistice
Programele opţionale
Asigurare medicală/storno

Acte Necesare:
paşaport original sau carte de identitate
cazier judiciar pentru însoţitorul de grup de copii
pentru copiii sub 18 ani – declaraţie notarială de la ambii părinţi, după caz

Notă:
Locurile vor fi rezervate în funcţie de ordinea înscrierii în agenţie. Preţul este valabil pentru grup de minim 40 de persoane. În cazul în care vor fi mai puţini participanţi, preţul se recalculează (supliment grup mai mic de 40 pers: 20 euro/pers). Ghidul are voie să modifice programul turistic fără a schimba structura acestuia

Transport Cazare Masa Alte facilitati
  • autocar 3*
  • ghid insotitor
  • hoteluri 2*/3*
  • mic dejun
  • tur de oras
  • vizite la obiective turistice

300 de ani Maria Terezia – Expoziția jubiliară 2017

Cu ocazia aniversării a 300 de ani de la nașterea Mariei Terezia se desfășoară o expoziție jubiliară cuprinzătoare cu tema vieții și semnificației istorice a uneia dintre cele mai însemnate conducătoare a istoriei europene.

Povestea acestui castel incepe undeva in secolele 12 si 13, insa cel care a adus stralucire locului a fost printul Eugeniu de Savoia, care intra in posesia castelului la finele anilor 1720. Desigur, Printul n-ar fi reusit sa faca nimic fara ajutorul lui Johann Lucas von Hildebrandt, arhitectul al carui geniu a presarat Austria cu cladiri care mai de care mai impresionante ( cum ar fi palatele Schwarzenberg si Belvedere Inferior sau biserica Sf. Petru – Peterskirche – din Viena). Imparateasa Maria Theresia devine stapana castelului in 1755 si este la randul sau fermecata de frumusetea sa. Il considera a fi un cadou potrivit pentru sotul sau, imparatul Franz Stephan, care isi va petrece aici multe veri impreuna cu familia. Dupa moartea imparatului, Maria Theresia nu renunta la castel, ci alege sa il renoveze si sa ii adauge inca un etaj. Ei si arhitectului Franz Anton Hillebrandt ii datoram imaginea actuala a Schloss Hof, de la fatada pana la spatiile interioare.

Tipuri de servicii si preturi (alege un serviciu pentru a continua)

Serviciu
Adulti/Copii
Perioade
 
Pret
piata de Craciun
Package
un adult
18500 EUR / 2 nopti
piata de Craciun
Package
2 adulti
30000 EUR / 2 nopti
piata de Craciun
Package
3 adulti
40500 EUR / 2 nopti

Rezervare online